Také vás štvou bagetky (pokud vůbec nějaké dostanete) na palubách nízkorozpočtových letů? Nechutnají vám ani miniporce z hliníkových talířků plastikovými příbory? V letadlech Cathay Pacific je kultura stravování trochu jiná. Cestující tu již zažili několik celebrity šéfkuchařů, kteří přímo na palubě zkoušeli připravovat klientům á la carte menu. Nakonec to ale vždy shořelo na tom, že tam nahoře, 11 kilometrů nad zemí, se jídlo musí připravovat za omezených podmínek a výsledek prostě chutná nějak jinak. Nyní Cathay Pacific provede na své palubě kompromis: bude cestujících ve First a Business Class podávat pokrmy připravené v nejlepších restauracích v Hongkongu.
Do 31. ledna 2012 se má v Cathay Pacific servírovat výběr jídel z luxusního řetězce Swire Hotels, a to na palubách letů startujících z Hongkongu. Půjde o pokrmy z restaurací Sureño and Bei v Opposite House, Food by EAST v East Hotel Hong Kong a dokonce z Café...
Chcete pokračovat ve čtení?
Vytvořte si ZDARMA účet a získejte přístup ke všem článkům