Jeden z nejoblíbenějších resortů na Mauriciu, One&Only Le Saint Géran, přišel o michelinského šéfkuchaře Alaina Ducasse a s ním také o koncept restaurace Spoon des Iles, která se pyšnila hvězdou Michelin. Nová restaurace PRIME, která otevřela na místě Spoon des Iles v červenci 2011, však sbírá také úspěchy a je možné, že vrátí michelinskou hvězdu zpátky do resortu!
Provozovatelem je společnost Kerzner International Limited a šéfkuchař Vikash Coonjan v hodně nevděčné pozici nástupce michelinské ikony, zdá se, obstává s konceptem moderního grilu, který pod hlavičkou PRIME oblétává celý svět. K trendy koktejlům a vinnému lístku s 200 položkami se podávají skvělé steaky, plody moře a dezerty. V menu je žampionová krémová polévka s lanýžemi, ústřice Carskaja, grilovaný humr, hovězí wagyu, australský angus a jako sladká tečka soufflé v kombinaci banánu a passion fruit. Restaurace je otevřena denně kromě pondělí pouze na večeři, maximálně 62 hostů si může debužírovat...
Chcete pokračovat ve čtení?
Vytvořte si ZDARMA účet a získejte přístup ke všem článkům