V poslední době jste o německých aerolinkách Lufthansa nečetli příliš dobrého. Není divu, stačí vzpomenout na pasažéry Business Class, kteří se prakticky až při nástupu do letadla dozvěděli, že jejich místo je již obsazené a tudíž musí přijmout sedadlo ekonomické třídy. A to bez náležité kompenzace. Lufthansa proto usilovně pracuje na nápravě reputace, v čemž jí má pomoci kuchyně luxusního hotelového řetězce Mandarin Oriental. Vařit totiž bude pro všechny pasažéry první a obchodní třídě na linkách z Ameriky do Německa.
Menu prozatím budou připravovat pobočky hotelů Mandarin Oriental v San Francisku (vaří zástupce šéfkuchaře Annie Hongkham), New Yorku (šéfkuchař Toni Robertson) a Miami (šéfkuchař...
Chcete pokračovat ve čtení?
Vytvořte si ZDARMA účet a získejte přístup ke všem článkům