Plány nejprestižnějších světových aerolinek jsou jasné. Nabídnout pasažérům ve vzduchu stejný luxus, jaký mohou najít na zemi či na vodě. Většina firem proto uzavírá partnerství se světovými designéry, kteří se starají o vzhled prvních a obchodních tříd, výjimečné nejsou ani spolupráce s hotely a slavnými šéfkuchaři. Aerolinky Etihad se však rozhodly zajít ještě dále, pasažérům první třídy tak začínají servírovat menu založené výhradně na biopotravinách z farmy v Abú Dhabí. Ba co víc, veškeré jídlo je čerstvé a v případech zeleniny či ovoce sklízené těsně před odletem. Že by vám tak již po večeři v letadle nebylo následující týden špatně?
Na základě této spolupráce bylo samozřejmě upraveno palubní menu, určeno však není pouze vegetariánům. Milovníci masa mají k dispozici i nadále steak nebo třeba hovězí ragú. Vše připravují kuchaři...
Chcete pokračovat ve čtení?
Vytvořte si ZDARMA účet a získejte přístup ke všem článkům